dimecres, 24 de setembre del 2014

Cal Pelegrí, de Corbera d'Ebre, una cuina basada en els gustos de sempre

Corbera d'Ebre és el referent de la Terra Alta en matèria d'espais de la Batalla de l'Ebre. Les runes del Poble Vell  de la població és el testimoni mut dels estralls de la guerra i el centre d'interpretació 115 dies és un lloc de visita obligada per tots aquells que visiten la població i s'interessen pel seu passat.

A la vora mateix del centre d'interpretació trobem el Restaurant Cal Pelegrí,  un dels establiments de referència de la gastronomia de la Terra Alta. La seua propietària és Rosa Maria Miró, qui té cura dels fogons de la casa. Rosa Maria explica que la cuina de Cal Pelegrí es basa "en els gustos de sempre", bé sigui a través de la carn o del peix.

Les especialitats del restaurant són l'espatlla de corder (el ternasco) i la graellada de peix, la qual cosa converteix Cal Pelegrí en un restaurant del tot indicat per als amants de la cuina saborosa i autèntica, arrelada a la terra. Una cuina de veritat, que no enganya.

Com no podia ser d'altra manera, aquest establiment cuida especialment el celler, amb una àmplia varietat de referències de la denominació d'origen Terra Alta. Prop del restaurant trobem la Cooperativa Agrícola, on es poden adquirir directament els vins i olis que elabora, entre d'altres productes de la terra.


Cal Pelegrí el trobareu a l'avinguda de la Llibertat, s/n,. Podeu reservar el vostre menú del corder trucant al 977 05 50 22 o al 670  24 64 60. Ah, el menú surt per 22  euros per comensal.

Salvador Miralles fa el pregó inaugural de les VII Jornades Gastronòmiques del Corder

Programa de Jornades del Corder de la Terra Alta 2015

Pep Sala i Max Sunyer, a la inauguració de les Jornades del Corder