dimarts, 23 de setembre del 2014

Restaurant Can Josep, de Bot: un petit hotel rural ubicat al cor de la Terra Alta


El Restaurant Can Josep és un petit hotel rural ubicat al cor de la Terra Alta, concretament al municipi de Bot, amb un restaurant que al llarg dels anys s'ha fet un nom entre els grans de la cuina terraltina.  Aquest establiment és punt de parada obligada per a molts dels usuaris que gaudeixen de la Via Verda de la Terra Alta que sovint fan estada a la població, ja que l'estació de Bot es troba pròxima al nucli urbà i convida al ciclista o a l'excursionista a visitar la vila.

Josep Montoya és el cuiner de Can Josep, un establiment especialitzat en cuina catalana amb accent de la Terra Alta, ja que els seus plats estan impregnats de la personalitat del  paisatge, del  clima i, sobretot, dels  productes de la terra. Esc tracta, en definitiva, d'una cuina senzilla, pagesa, de recursos bàsics, però amb tot el gust i el caràcter terraltí".

Can Josep ofereix plats típics elaborats amb aires innovadors. Els productes que fa servir Josep Montoya a la seua cuina son de proximitat i qualitat, principalment provinents d'horts propis i del mercat de Tortosa. Com a exemple d'alguns dels plats que ofereix la carta Can Josep als seus comensal, destaquem l'amanida de llenties amb productes quilòmetre zero o la perdiu amb escabetx elaborada amb productes de la Terra Alta. A part de la carta, l'establiment també disposa de menú diari.

Salvador Miralles fa el pregó inaugural de les VII Jornades Gastronòmiques del Corder

Programa de Jornades del Corder de la Terra Alta 2015

Pep Sala i Max Sunyer, a la inauguració de les Jornades del Corder