diumenge, 21 de setembre del 2014

Restaurant Ginebrals, de Gandesa, cita obligada per als amants de la bona taula




Gandesa, capital de la comarca de la Terra Alta, és una parada obligatòria per als amants del bon vi i de la bona taula. Els carrers i places de Gandesa amaguen tresors gastronòmics que podrem assaborir amb plenitud aquests dies aprofitant les Jornades del Corder de la Terra Alta.
Una de les recomanacions per als amants de la bona teca és el restaurant Ginebrals, un local relativament nou a la ciutat [2011], situat al carrer de la Carretera de Vilalba, 21, molt a la vora mateix del Centre del Vi i de l'Oli, on es poden adquirir vins i olis de tots els pobles de la Terra Alta.
 
Anna Palomé, la cap de sala del restaurant, explica que la seua és una cuina que es basa en el producte de proximitat, de Gandesa i de la comarca. "El corder que servim durant les jornades és criat per pastors de la Terra Alta que, a més, tenen carnisseria". Amb aquesta matèria primera i "un punt d'originalitat", Ginebrals s'ha fet en poc temps un nom, sinònim de prestigi i qualitat, en el panorama gastronòmic de la Terra Alta.

Un altre punt fort d'aquest establiment és el seu celler. "Tenim gairebé totes les referències de vins de la Terra Alta", sense oblidar els vins d'altres denominacions d'origen i regions productives de Catalunya.

Aprofiteu aquests dies de les Jornades per conèixer i gaudir en primera persona els fogons d'aquest interessant restaurant.

Salvador Miralles fa el pregó inaugural de les VII Jornades Gastronòmiques del Corder

Programa de Jornades del Corder de la Terra Alta 2015

Pep Sala i Max Sunyer, a la inauguració de les Jornades del Corder