dilluns, 22 de setembre del 2014

Restaurant Hotel Vilar Rural d'Arnes, confort i gastronomia al massís dels Ports


L'Hotel Vilar Rural d'Arnes és un dels establiments hotelers més destacats de la Terra Alta. El seu concepte fan d'aquestes instal·lacions el lloc ideal per a descansar en família i per gaudir dels atractius de la Terra Alta.

El sabor del Restaurant del Vilar és el sabor de la cuina tradicional catalana. El d’un esmorzar sense mirar el rellotge, on el pa amb tomàquet comparteix protagonisme amb els embotits de la comarca. El sabor d’un bufet on la gran brasa i els aliments frescos marquen la diferència. La carn, de qualitat. Els plats, senzills i autòctons. Amb acompanyaments, per a tots els gustos: amanides, patates, escalivada, torrades... El vi, que no falti. I per postres, els casolans, els de casa nostra.

El restaurant també ret un gran homenatge al producte més emblemàtic d’Arnes: la mel. Diuen que és bona a qualsevol hora. Tasteu-la i descobrieu perquè té tanta anomenada. La mel, a més, es fa servir als dolços típics de la localitat, que amb molt de gust incloem a la nostra carta.

Durant les VI Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta, el restaurant d'aquest hotel ofereix els diumenges als seus hostes i al públic en general  un menú especial al preu de 25 euros.

Per als més petits de la casa, el bufet inclou un munt de propostes perquè els xiquets puguin triar un menú al seu gust. El Vilar disposa de productes per a celíacs. Indispensable avisar al fer la reserva.

Salvador Miralles fa el pregó inaugural de les VII Jornades Gastronòmiques del Corder

Programa de Jornades del Corder de la Terra Alta 2015

Pep Sala i Max Sunyer, a la inauguració de les Jornades del Corder