diumenge, 21 de setembre del 2014

Restaurant Port Massaluca, a la Pobla de Massaluca: bona gastronomia a la vora de l'Ebre

El Restaurant Port Massaluca, a la Pobla de Massaluca, és tota una experiència per als sentits. Es poden degustar deliciosos plats de la cuina tradicional catalana amb un toc gourmet, amb vistes al riu Ebre i la penya Bugarreig. Tant des de la la terrassa com des de l'interior de la sala, completament de vidre, es pot gaudir del magnífic entorn natural que ens envolta.
 

Aquest establiment disposa d'una variada carta basada en productes autòctons i de temporada, amb el segell del  xef, Sebastián García Sánchez, que compta amb més de 15 anys d'experiència. L'especialitat de la casa són els arrossos i les fideuades, les tapes, les verdures i la carn a la brasa.
 

La casa recomana, per exemple, l'arròs caldós amb llamàntol, el filet de bou o de vedella a la brasa, l'amanida Port Massaluca, les patates braves, els peus de porc amb encenalls de foie amb Pedro Ximénez, la cassoleta de cloïsses i gules amb alls, els calamarsons a l'andalusa, les gammes flamejades, o algunes   postres casolanes.

Els plats estan elaborats amb oli d'oliva verge de la varietat empeltre de la Cooperativa de la Pobla de Massaluca. El vi és un altre dels elements que defineix el  caràcter del territori, i també està representat a la carta de vins de Port Massaluca, formada per les millors referències de la DO Terra Alta. A l'agrobotiga del complex es poden adquirir els mateixos vins de la carta.

 


Salvador Miralles fa el pregó inaugural de les VII Jornades Gastronòmiques del Corder

Programa de Jornades del Corder de la Terra Alta 2015

Pep Sala i Max Sunyer, a la inauguració de les Jornades del Corder