divendres, 10 d’octubre del 2014

Hostal Restaurant Ca l'Àngels, cuina típica a Prat de Comte

L'Hostal Restaurant Ca l'Àngels és la referència clàssica de l'hostaleria a la població de Prat de Comte, la vila més petitat de la comarca de la Terra Alta. Es tracta d'una casa d'hostes i de menjars que porta imprès el segell de les coses autèntiques, tant en el producte com en el servei i l'atenció al client.

El restaurant el regenta des de fa anys Robert Ramon, qui ens explica que la seua recepta es basa a oferir a la clientela plats de cuina tradicional catalana. Una cuina típica i arrelada al país i a la comarca, amb bon producte i una preparació acurada. Ramon posa com a exemple d'això els fesols amb salsa o els plats de llentilles i cigrons que preparen a la cuina de Ca l'Àngels per a il·lustrar algunes de les especialitats d'aquest establiment en les èpoques fredes de l'any. A l'estiu els plats varien, amb propostes més fresques i lleugeres, amb predomini de les amanides a base de productes de l'horta, amb acompanyament de fruits secs o de fruites.

Els plats principals de Ca l'Àngels són bàsicament carnívors: caldereta de corder, corder o pollastre amb verdures de temporada, fricandó... Unes especialitats que es combinen amb d'altres de gran acceptació entre la clientela de la casa, com ara la tripa, les potes o les galtes, consumides principalment durant l'hora de l'esmorzar, de l'esmorzar de forquilla, és clar.


Salvador Miralles fa el pregó inaugural de les VII Jornades Gastronòmiques del Corder

Programa de Jornades del Corder de la Terra Alta 2015

Pep Sala i Max Sunyer, a la inauguració de les Jornades del Corder