dimecres, 1 d’octubre del 2014

Restaurant Can Joan, la cuina de sempre a Horta de Sant Joan


Horta de Sant Joan és la vila més turística de la Terra Alta. Situada al massís dels Ports, cada cop és més visitada per excursionistes i amants de la natura. Horta concentra una notable oferta d'empreses de serveis turístics, entre les quals un bon nombre de restaurants, hotels, apartaments i establiments de lloguer de bicicletes per a gaudir amb intensitat de la Via Verda, entre d'altres..

El Restaurant Can Joan, situat a l'avinguda dels Ports, 41, és una de les cases de mejars més conegudes de la població. Tere Malràs, la seua propietària, explica que "nosaltres fem la cuina casolana de sempre. Posem l'olla al foc al matí i elaborem els nostres plats amb paciència i amb el temps que necessiten".

Algunes de les especialitats de la casa són la col amb patata i amb carn de porc o olla barrejada, plats d'aquells que la veu popular ha tingut a ve de batejar com a "de gra fort", d'aquells plats que alimenten pels seus ingredients i també per la intensitat del seu gust.

La carn de corder també pren protagonisme a la carta i al menú de Can Joan, un establiment que ja compta amb una trajectòria de 15 anys i que ens promet una bona experiència gastronòmica amb la bona companyia de "la cuina de sempre".

Salvador Miralles fa el pregó inaugural de les VII Jornades Gastronòmiques del Corder

Programa de Jornades del Corder de la Terra Alta 2015

Pep Sala i Max Sunyer, a la inauguració de les Jornades del Corder