dimecres, 7 d’octubre del 2015

Cap de setmana d'aiguardent i corder a la Terra Alta

El proper cap de setmana, els dies 10 i 11 d'octubre de 2015, tindrà lloc XIIIa edició de la Festa de l'Aiguardent de Prat de Comte, dedicada a divulgar la producció d'aquesta tradicional beguda espirituosa. La festa aplegarà centenars de persones que participaran als actes programats, entre els quals destaquen les demostracions de destil·lació d'aiguardent, la inauguració de diverses exposicions, els tallers, els tastos de vi i d'aiguardent, la venda d'alambins, entre d'altres.

Una magnífica ocasió per conèixer la població de Prat, la vila més menuda de la comarca, i una excel·lent ocasió per descobrir nous racons de la Terra Alta. La celebració de la Festa de l'Aiguardent coincideix amb la celebració de les Jornades Gastronòmiques del Corder, amb la qual cosa la visita pot ser completa, gaudint del bo i millor de la gastronomia comarcal i assaborint les elaboracions artesanes dels aiguardenters de Prat de Comte.

Aiguardent, corder, vi, oli, embotits, olives, mel, pa i dolços de la Terra Alta ens esperen aquest cap de setmana a Prat de Comte i a setze restaurants de la contrada. T'ho perdràs?



Salvador Miralles fa el pregó inaugural de les VII Jornades Gastronòmiques del Corder

Programa de Jornades del Corder de la Terra Alta 2015

Pep Sala i Max Sunyer, a la inauguració de les Jornades del Corder